Rendkívül jelentős beruházás

2023.04.25. 10:00

Új bölcsőde épült Berhidán, a Peremarton-gyártelepi városrészben

Több mint 300 millió forintos pályázati támogatásból új, kétcsoportos bölcsődei épülettel gazdagodott Berhida Peremarton-gyártelepi városrésze, melyre már nagy igény mutatkozott a helyiek részéről – hangzott el az április 24-i átadáson.

Kovács Erika

Forrás: képviselő iroda/Ács Krisztián

– Fontosnak tartom azokat a beruházásokat, melyek megkönnyítik és segítik a településen élők mindennapjait, erősítik a közösséget. Magyarország kormánya egyedülálló módon segíti a családokat. Úgy gondoljuk, hogy a gyermek a jövő közösségeinek alapja. Célunk, hogy minél könnyebb legyen családot alapítani, gyermeket vállalni és nevelni Magyarországon – hangsúlyozta Kontrát Károly országgyűlési képviselő. 

Hozzátette, a kormány elkötelezett abban, hogy minden szülő, aki bölcsődébe szeretné vinni a gyermekét, ezt megtehesse. – Nagy örömmel tölt el, hogy Berhidán a peremartoni városrész épüléséhez, szépüléséhez is segítséget nyújthatok. A jövőben is számíthatnak rám! – hangoztatta az országgyűlési képviselő. 

Az átadáson Pergő Margit, Berhida polgármestere is méltatta a rendkívül jelentős beruházást, majd műsort adtak az apróságok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában