Kiemelkedő társasági esemény

2023.05.08. 14:00

Feke Pál énekelt a várpalotai Thury-bálon

A várpalotai vár rendezvényterme ad otthont a közelmúltban a korábbi önkormányzati bál helyébe lépő Thury-bálnak. A település kiemelkedő társasági eseményét Campanari-Talabér Márta polgármester nyitotta meg, majd a Cserregő Néptáncegyüttes adott műsort a vendégeknek.

Szabó Péter Dániel

A rendezvény nyitányaként a helyi Cserregő Néptáncegyüttes tagjai járták el a palotást

Fotó: Szabó Péter Dániel

A művészeti együttes tagjai ezúttal is egy alkalomhoz illő táncot, a palotást járták el a bál nyitányaként, majd Campanari-Talabér Márta polgármester köszöntötte a megjelenteket. A városvezető beszédében a település előtt álló feladatokról, illetve a megújulásról szólt, amely során – mint fogalmazott – minden itt élő állampolgárra szükség lesz. 

– A bál új időpontját a kényszer szülte, hiszen az energiaválság miatt a várban télen nem tudtunk rendezvényeket tartani. Városi bált viszont mindenképpen szerettünk volna tartani, így a korábban megszokott februári időpontról április végére tettük át a rendezvényt. A kényszer azonban néha jó döntéssé válik, hiszen a Thury-bált így a György naphoz közel tudtuk megtartani, s az április végi időponthoz a jövőben is ragaszkodni fogunk – mondta el Campanari-Talabér Márta. Várpalota polgármestere hozzátette, a városi bál mára rangot vívott ki magának, egyre többen jönnek és szórakoznak együtt az impozáns környezetben. 

Feke Pál volt a sztárvendég a várpalotai Thury-bálon
Fotó: Szabó Péter Dániel

A Vár Bistro csapata által készített ízletes vacsorát követően az Alibi együttes táncoltatta meg a bálozókat, majd éjféltájt az est sztárvendége, Feke Pál énekelt a közönségnek a vár rendezvénytermében, amelyet idén púder rózsaszín és fekete dekorációval tettek még ünnepibbé a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában