Jótékonysági vásár

2023.07.19. 08:00

Adományt gyűjtöttek Balatonfüreden: segítenek árva állatoknak

Jótékonysági vásárt szervezett Bujpál Bernadett, a balatonfüredi Ebrendészeti és Gyepmesteri Telep (EGYT) vezetője az árván maradt kutyusok és macskák számára a minap.

Kovács Erika
Bujpál Bernadett (barna felsőben), Gáspár Ákos önkormányzati képviselő, a gyepmesteri telep mellett működő Észak-balatoni Ebmentő Egyesület elnöke és önkéntese Kontival, a mentett kutyájával, valamint Kiss Katalin és testvére, Boglárka, a gyepmesteri telep önkéntesei
Forrás: Balatonfüredi Ebrendészeti és Gyepmesteri Telep

Bujpál Bernadett elmondta, egy állateledel- és -felszerelés bolt bezárt, a tulajdonos pedig úgy döntött, hogy a megmaradt termékeket felajánlja az EGYT számára. Mindezt elvitték, illetve kitették Balatonfüreden a vásárcsarnoknál, így például állatoknak való fonott kosarakat, valamint ruhákat. Ezekből válogathattak az emberek, akik tetszés szerint helyeztek el adományt a kitett dobozban. Sokan hoztak cserébe kutya- és macskatápot is, mindezzel jelenősen segítik a telep munkáját. 

– Nagyon örültünk az adományoknak, a befolyt összegből gyógyszereket vásároltunk, melyekre nagy szükség van a telepen - fogalmazott Bernadett. Hozzátette, a gyepmesteri telep közösségi oldalán ír majd a következő jótékonysági vásárról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában