Tisztelet, elismerés

2023.07.01. 07:00

Sokrétű, színvonalas egészségügyi ellátás van Balatonfűzfőn

Szanyi Szilvia polgármester Semmelweis Ignácra emlékezett születésnapján, Balatonfűzfőn a Közösségi házban a minap A világhírű orvos születésnapja a magyar egészségügy napja is egyben.

Kovács Erika

Szanyi Szilvia, Balatonfűzfő polgármestere az egészségügyi dolgozókkal a Közösségi ház udvarán Fotó: Kovács Erika

-Olyan hivatás ez, amelynek művelői nemcsak kiemelkedő szorgalmukról és alázatukról tesznek tanúbizonyságot napi szinten, de hihetetlen munkabírásukról és önzetlenségükről, hivatástudatukról is. Feltétlen tiszteletünket és elismerésünket, megérdemlik minden nap. Csak egészség legyen és minden megvan, amire szükség van az életben, fogalmazott Szanyi Szilvia polgármester. Hozzátette, a helyi önkormányzat kiemelten fontosnak tartja a településen a megfelelő színvonalú egészségügyi ellátás biztosítását, legyen szó háziorvosi vagy házi gyermekorvosi ellátásról, fogorvosi rendelőről, szakrendelésekről, amelyeket a Fűzfő-Med Kft. biztosít. Az ünnepi gondolatok után a polgármester emléklapokat adott át. A Balatonfűzfői Semmelweis Ignác díjat Praviczné Nagy Zsuzsannának adományozta idén a testület. Az ünnepségen Halász Lilla szép verset mondott, majd a Kertész Dóra és Dakos Lilla duó (Catsby) zenés műsorral szórakoztatta a közönséget. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában