Elismerés a közösségtől

2023.08.22. 20:33

Díszpolgári címet kapott az országgyűlési képviselő

Díszpolgári címet kapott Kontrát Károly országgyűlési képviselő Csopakon, amit Ambrus Tibor polgármester adott át kedden este az üdülőfaluban egy közösségi rendezvényen.

Kovács Erika
Fotó: Kovács Erika/Napló

Ebből az alkalomból többen is rangos elismerést kaptak a közösségért végzett kiemelkedő munkájukért. 

Ambrus Tibor a díszpolgári cím átadásakor azt mondta, az országgyűlési képviselő nagyon sokat tett Csopak fejlődéséért, példaként említette meg a körfogalmat, a református általános iskola bővítését és a Magyar falu program fejlesztéseit. A falu elöljárója köszöntőjében méltatta az összetartó, kitűnő közösséget, a civil szervezeteket, melyek Csopakon élnek, illetve az összefogást és színes rendezvényeiket, különös tekintettel a kultúrára, sportra. 

Fotó: Kovács Erika/Napló

- Díszpolgári címet, ezzel pedig egy közösség elismerését elnyerni nagy megtiszteltetés. Köszönöm szépen! Örülök annak, hogy Csopak folyamatosan fejlődik, gyarapodik. Ez egy közös siker, hiszen a helyiek támogatása nélkül most nem tarthatnánk itt. Nemzeti ünnepünk alkalmával számos kitüntetést vehettek át ma este Csopakon. Köszönjük áldozatos munkájukat, amit a mindennapokban végeznek. Ahogy eddig, ezután is számíthatnak rám – hangsúlyozta Kontrát Károly országgyűlési képviselő. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában