Augusztus 20.

2023.08.06. 09:00

Két napon át tart a tűzijátéksorozat a Balatonnál

Akár két napon is gyönyörködhetnek a Balatonnál az esti tűzijátékokban az érdeklődők, ráadásul a települések időben eltolt kezdéssel lövik fel a rakétákat, úgyhogy a tó közepéről akár három órán keresztül is látható lesz a parádé.

Veol.hu

A likebalaton cikkében összeszedte, mely Balaton-parti településekről indulnak majd rakéták az ég felé augusztus 20-án.

Balatonföldvár: A balatonföldvári kikötő és a közeli strandok nagyszerű helyek a tűzijáték megtekintéséhez. Kezdés: 21 óra.

Balatonszemes: Idén augusztus 20-án a szemesi focipályán várják a színes petárdák szerelemeseit. Kezdés: Kb. 22 óra.

Balatonlelle: Balatonlellén a Móló sétányon lövik fel a tűzijátékot, így a Balaton-parton látható a legjobban. Kezdés: 21 óra.

Fonyód: A fonyódi kikötőben láthatjuk a legjobban a tűzijátékot, de a megújult Panoráma sétány (Szaplonczay sétány) is remek hely a tűzijáték megtekintéséhez. Kezdés: 22 óra.

Balatonberény: A helyi strandon vagy a Bélatelep melletti dombon található kilátópont jó hely lehet a tűzijáték nézésére. Kezdés: 21.30

Keszthely: Keszthelyen a Festetics-kastély parkjából vagy a Helikon park partján található sétányról is gyönyörű rálátás nyílik a tóra, ahonnan csodálatosan látható a tűzijáték. Kezdés: 21 óra.

Szigliget: Szigligeten a Várhegyen található szigligeti várból fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra, ahonnan csodálatosan látszik a tűzijáték.

Zánka: Zánkán a strandról tökéletesen látható a tűzijáték, ahogy a tó felett szóródik szét. Kezdés: 21.30.

Balatonfüred: Balatonfüreden a Tagore sétány és a móló is kiváló kilátást biztosít a tűzijátékra. A Tihanyi-félsziget felé vezető út mentén található panorámapontokról pedig egyedülálló kilátás nyílik a tűzijátékra. Kezdés: 22 óra.

Csopak: Csopakon a strand és a móló kitűnő kilátást nyújtanak a tűzijátékra, de a közelben található kilátókból is gyönyörű a látvány. Kezdés: 21.30.

Alsóörs: Az alsóörsi mólónál vagy a kikötőben található szabadstrandokról csodálható meg a tűzijáték. Kezdés: 22 óra.

És két település, ahol már 19-én megkezdődik a parádé:

Balatonboglár: Balatonbogláron augusztus 19-én, a Platán strandon látható a tűzijáték. Kezdés: augusztus 19., 22 óra.

Balatonfűzfő: Balatonfűzfőn augusztus 19-én Strand Partyt rendeznek a Föveny strandon, ahol nem tűzijáték, hanem látványos víz- és fényjáték szórakoztatja a közönséget. Kezdés: augusztus 19., 22 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában