Haladni a korral

2023.09.24. 14:23

A TikTokot is meghódította a cseszneki várkapitány +videók

Nem mondhatjuk, hogy a Cseszneki várban nem haladnak a korral. A várkapitány, Amberger Dániel például már TikTok-csatornával is büszkélkedhet.

Veol.hu

A Dani_várkapitány néven megtalálható csatornán a vicces videók mellett vicces, trendi, valamint ismeretterjesztő információkat is megoszt. A minap például azt mutatta meg, milyen videójáték-karakter lenne végvári vitézként. Persze egy kis poént ebbe is belecsempészett az egészbe, így a korhű ruha és fegyverek mellé egy teljesen más, és legkevésbé sem középkori eszköz is került a választható felszerelések közé.

Abba is beavatta a követőit a közelmúltban, hogy hogyan cseréli ki a zászlót a Cseszneki várban. A videóban Helkát, a sárkányt is megsimogatta, mondván, az szerencsét hoz. 

De azt is elárulta már, hogy milyen filmeket forgattak a várban. Például a Valahol Európában című, 1948-ban bemutatott magyar filmdrámát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában