Szívügyük az állatvédelem

2023.09.03. 15:00

Adományt gyűjtöttek árva és beteg kutyáknak, cicáknak Balatonfüreden

Jótékonysági vásárt szervezett Bujpál Bernadett, a balatonfüredi Ebrendészeti és Gyepmesteri Telep (EGYT) vezetője Balatonfüreden a Vásárcsarnoknál szombaton, hogy ezzel is segítsenek az árva kutyusok és macskák helyzetén, illetve egészségi állapotán.

Kovács Erika

Családok is szép számmal érkeztek a vásárra, így a kisgyerekek is találkoztak az árva állatokkal, akiket megsétáltattak Fotó: Kovács Erika

-Egy állateledel és felszerelés bolt a bezárás mellett döntött, a tulajdonos pedig felajánlotta a megmaradt holmikat az EGYT számára, érvelt a vásár mellett Bujpál Bernadett. A balatonfüredi telep vezetője egyebek mellett arról is beszélt, hogy a felajánlott dolgokat, így az állatoknak való kosarakat, szobai kennelt, valamint különféle ruhákat tettek ki a balatonfüredi csarnoknál, melyekből aztán kedvükre válogathattak az emberek. Cserébe kutya- és macskatápot hoztak a telep lakói számára, akiknek gyógyítási, valamint ivartalanítási költségeit adománnyal is támogatják az emberek. 

Fotó: Kovács Erika

- Nekünk a legapróbb segítség és minden fillér hatalmas támogatás! Nekünk valóban szívügyünk az állatvédelem, ezért dolgozunk. A mostanihoz hasonló vásár nagy segítséget jelent az árva állatoknak, egészségügyi kiadásaink is tetemesek, fogalmazott Bernadett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában