Veol podcast

2023.09.02. 21:11

Kirgizisztán jelenti a teljes lelki békét a Napló sportújságírója számára

Sportriporterként, kommentátorként, sajtósként dolgozik az FC Ajka NB II-es labdarúgócsapatnál, számos sport- és közéleti eseményen vett már részt speakerként Veszprémben és Budapesten, a veszprémi Napló és a veol.hu sportújságírója a műsor vendége, Balogh Dávid - akinek a legkedveltebb utazási célpontja Kirgizisztán.

Komaniczki Zoltán

A beszélgetés során hallhat róla, hogy Dávid rokonai élnek a közép-ázsiai országban, ahová rendszeresen ellátogat. Itt mindig azt a nyugalmat éli meg, amit máshol nem tapasztal – szereti az ott élő embereket, a közvetlenségüket, természetességüket. Mesél arról, mennyire hagyománytisztelők a kirgizek, nyílt szívűek, előítéletek nélkül tekintenek az országukba érkező az idegenekre. Kiderül,  mindig is érdekelte a média, betekintett egyebek mellett a hajdani Méz Rádió munkájába, Budapesten a Komlósi Oktatási Stúdió médiaiskolában szerzett képzettséget. Jelenleg a Napló és a veol.hu sportújságírója; emellett  az FC Ajka NB II-es labdarúgócsapatnál dolgozik mint sportriporter, kommentátor, sajtós – meccseket közvetít az egyik videómegosztó webhelyen. 

Ez itt a VEOL Podvast Pódium Komaniczki Zoltánnal. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában