Veszprém Televízió

2023.09.14. 16:57

Közéleti magazin ajánló

Szeptember 18-án, hétfőn új adással jelentkezik a Veszprém Televízió közéleti magazinműsora, a Beszéljünk róla!.

Szeptember 13. és 15. között Veszprém a helyszíne a 27. Országos Főépítészi Konferenciának, melynek mottója Tegnapelőtt – holnapután. A plenáris ülések mellett tartanak szakmai sétákat, szó lesz a városi zöldterületekről és a városi közlekedés egyes elemeiről, de a résztvevők megismerkednek az elmúlt évek fejlesztéseivel és az EKF program beruházásaival is.

A közéleti magazinban Sulyok Balázs Ede veszprémi főépítész értékeli a háromnapos szakmai tanácskozás tapasztalatait. A főépítészi konferencián részt vett Lázár János építési és közlekedési miniszter is, akivel interjút is készített a Veszprém Televízió stábja, amely szintén a műsorban lesz látható.

Október a látás hónapja. A kampányt több mint másfél évtizede szervezi meg a Magyar Látszerész Szövetség. A népszerű program az évenkénti látásellenőrzés fontosságára is felhívja a figyelmet, hiszen így sok szembetegség is kiszűrhető. A program jelentőségéről Reider László optikus tájékoztatja a nézőket.

Szeptember 18-án, hétfőn az adás szerkesztő-műsorvezetője, Kálóczi Beáta várja a nézőket a képernyők elé.

A műsor  a Veszprém Tv web- és közösségi oldalain az adást követően is megtekinthető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában