Színes ceruza ajándékba

2023.09.02. 13:00

Önálló iskolaként nyitotta a tanévet a Kazinczy

A fenntartó Balatonfüredi Tankerületi Központ kezdeményezése nyomán a most kezdődő tanévtől önálló intézményként működik tovább a Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola.

Szijártó János

Az általános iskolát most kezdő elsősök az évnyitón átvehették első színes ceruzájukat

Fotó: Szijártó János

Az iskola, ahogy azt Bodor Tamás igazgató említette köszöntőjében, kivált a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola kötelekéből, ami eddig a két tagintézményből és a székhelyintézményből állt. Mint mondta, a fenntartói kezdeményezésre megszületett döntést elfogadják, a véleménynyilvánítás során azt támogatták. - A jövőt nem sejthetjük, de optimisták vagyunk. Bízom a kreatív, jó szellemű tantestületben, bízunk egymásban és nem mellékes, hogy a Balatonfüredi Tankerületi Központ is támogatásáról biztosított bennünket – tette hozzá.

Színesen indult az év
Fotó: Szijártó János

Az idei tanévet több mint háromszáz gyerek kezdi meg a Kazinczyban, köztük harminc első osztályos. A legkisebbek a tanévnyitón hagyományosan megkapják első színes ceruzájukat, amelyeket ezúttal a két igazgató-helyettestől, Ács Ferencnétől és Horváth Csabától vehettek át az évnyitón. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában