Bekopognak az autókba

2023.11.24. 08:00

Idegenek kérnek pénzt a 8-as főúton, Városlődnél

Kovács Erika

Bekopognak mindkét irányban, közutas mellényt viselő idegenek az álló autók ablakán Városlődnél, ahol a felújítási munkálatok miatt lámpa irányítja a forgalmat

Fotó: Kovács Erika/Napló

Bekopognak mindkét irányban, közutas mellényt viselő idegenek az álló autók ablakán Városlődnél, ahol a felújítási munkálatok miatt lámpa irányítja a forgalmat. Elsőre nem tudtuk, miről van szó, ezért Veszprémből Ajka felé közlekedve lehúztuk az ablakot, mire egy idegen férfi pillanatok alatt kezünkbe nyomott egy kis autó illatosítót és egy papírt, amelyen az állt, hogy fogyatékkal él, és adjunk ezer forintot. Az illető pillanatok alatt végig rohant az álló kocsisoron, visszafelé, hasonló tempóban sietve pedig kérte a pénzt. Visszafelé autózva egy nő, akin szintén volt láthatósági mellényt, akart pénzt kérni, de már nem húztuk le az ablakot, ezért tovább sietett. Az esetről megkérdeztük a rendőrséget, amint válaszolnak, közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában