Olvasónktól

2023.11.06. 12:00

Ötévesek lettünk…

A Nosztalgia Baráti Kör nyugdíjas-közössége megalakulásának ötödik évfordulóját ünnepeltük október 16-án. Születésnapi programunk helyszíne a sümegi VárCsárda volt Grófné Papp Ilona jóvoltából. Csodaszép környezetben, ünnepélyes keretek között tekintettünk vissza az eddig eltelt mozgalmas időszakra. Sok szép élmény, közös program, séta, kirándulás emlékét idézték fel a prezentációban rendszerezett fotók. Mosolyt csaltak arcunkra a vidám pillanatok, vicces jelenetek.

Forrás: olvasó

Szomorúan emlékeztünk meg azokról a társainkról, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk.

Kedves színfoltja volt programunknak Kizmus Magdi néni gyönyörű szavalata, mellyel megajándékozott bennünket. Szépen csengett a közösen elénekelt Nyugdíjas himnusz is. 

A finom ebéd elfogyasztása után asztalra került a szülinapi torta. Sütizés, kávézás közben kellemesen elbeszélgettünk, feledve a gondokat. 

Hálás köszönet Papp Imre várkapitánynak a lovagi tornára szóló kedves meghívásért! Ezúttal is maradandó, szép élményt nyújtott a káprázatos, középkort megidéző lovasbemutató. A messsze földön híres lovagi torna szereplői között kedves ismerősöket – Turcsi Izabellát és Vági Bálintot – is felfedezhettünk. Büszkék voltunk rájunk!

Forrás: olvasó

Jól sikerült ünnepi programunkhoz önkormányzatunk  jelentős összegű anyagi támogatással járult hozzá, melyet ezúton is köszönünk. 

Szeretnénk minden évben együtt ünnepelni, közös élményekkel gazdagítani a Nosztalgia Baráti Kör összetartó közösségét.

Menyhártné Tanai Edit, Csabrendek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában