Szunjektív visszatekintő

2023.12.31. 17:16

2023 legkedvesebb fotóján a leggyönyörűbb hölgy

Szubjektív, 2023-as visszatekintőnkben most a legkedvesebb fotó következik.

Sok fotó volt. Rengeteg! Már kezdtem feladni, gondoltam, ebből a mennyiségből és minőségből úgysem tudok választani. Aztán feltámadt bennem a férfi: Anna-bál, ez az! Akad-e olyan úr (jómagam nem vagyok az), egyszóval férfiember, aki ennyi bájos, üde, kellemes, fiatal, csinos és elbűvölő hölgy fotóit ne nézné át sokadszorra is, és akad-e olyan, aki mást választana, mint számára legkedvesebb képet? Alig hiszem…

Az idei Anna-bál fotói közül érdekes módon nem a bál szépe-választás, nem az idei nyertes hölgyek, nem is a bált megelőző szerenád, még csak nem is a nyitótánc fogott meg, hanem az a kép, mely korábbi cikkünk képgalériájában a hetes számot viseli. Érdemes megkeresni.

A hölgy Kemecsei Anna Viktória, a tavalyi bálkirálynő hagyományosan hintóra száll és kikocsizik a városba, még a megnyitó előtt. Már a kocsin ülve egy pillanatra rám tekint, miközben gyönyörű szőke haját igazítja, és – talán a fotóért cserébe – kapok tőle egy sejtelmes mosolyt.

Kemecsei Anna Viktória, a 2022-es bál szépe a 2023-as Anna-bálon
Kemecsei Anna Viktória, a 2022-es bál szépe a 2023-as Anna-bálon
Fotó: Benkő Péter / Forrás: Napló

Az év legszebb pillanata volt – azon az estén, és egyébként is.

Olvasd el riportunkat, nézd meg fotóinkat az Anna-bálról:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában