Új menetrend

2023.12.05. 12:00

A vonattal utazók érdekében

A GySEV 2023-2024-es belföldi közforgalmú menetrendje december 10-től életbe lép. A jelenleg érvényben lévő menetrendhez képest lényeges változásokat tartalmaz, melyek a vármegyénkből utazókat a Szombathely–Székesfehérvár vonal kapcsán, a 20-as és részben a 16-os vonalon érintik.

Benkő Péter

A 20-as és részben a 16-os vonalon utazókat érintik a változások

Fotó: Benkő Péter

Új személyvonat közlekedik 9086-os számmal Celldömölk és Szombathely között, személyvonati megállási rend szerint. A 9030 számú CelldömölkSzombathely között közlekedő személyvonat az új időszakban naponta közlekedik. A 9519-es vonatot Celldömölkön szétválasztják, Celldömölk és Szombathely között 9070 számon közlekedik tovább. Fontos tudni, hogy a Celldömölk és Szombathely közötti megállóhelyeken feltételes megállási rendet vezetnek be, azaz a vonatok akkor állnak meg, ha a leszállási szándékot időben jelzik az utasok.

A vasúttársaság többi vonalán és nemzetközi viszonylatokban is változások lesznek, érdemes nem a megszokott idő szerint, hanem utazás előtt tájékozódva útra kelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában