Ön mit gondol?

2023.12.28. 16:29

Szavazás: milyen típusú üzletekben vásárolják legtöbben a karácsonyi ajándékokat?

Mennyire változtak meg az idei karácsony előtt a vásárlási szokásaink? Mely üzleteket keresik fel a legtöbben? Szavazásra hívjuk a kedves olvasókat, melyből kiderül, ki mit gondol, mit tapasztalt a fenti kérdés kapcsán.

Benkő Péter

Érdekes egyébként a dolog, hiszen tudjuk, vannak üzletek, ahol szinte bármihez hozzájutunk egy helyen. S léteznek olyanok is, ahol egyedi, minőségi anyagokból és munkával készített holmikat vásárolhatunk ajándékba vagy magunknak. Van, akit az egyik szempont, van akit a másik vonz, és az sem mindegy, mennyi időnk marad a karácsonyi felkészülésre, valamint az is fontos, hány és milyen korú, érdeklődésű személyt kívánunk megajándékozni. 

S végül nem elhanyagolható szempont, honnan érkezünk, helyben lakunk-e, netán utazunk a vármegye székhelyére, s mivel közlekedünk. Mindezeket a szempontokat figyelembe véve tesszük fel a következő kérdést, s kíváncsiak vagyunk, hányan tippelnek jól.

Korábbi cikkünkben arra voltunk kiváncsiak, hol volt a legnagyobb tömeg karácsony előtt. Itt is várjuk még olvasóink tapasztalatait!

Mostani kérdésünk így hangzik:

Milyen típusú üzletekben vásárolták a karácsonyi ajándékokat?

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában