Önkormányzati választások 2024

2024.05.23. 09:00

Városaink jelöltjei egy helyen – Itt a teljes lista!

Június második hétvégéjén, 9-én, vasárnap akár négy testület tagjairól és egy polgármesterről szavazhatunk. Önkormányzati és európai parlamenti választásokra készülünk hazánkban, hivatalossá váltak a jelöltlisták. Cikksorozatunkban Veszprém vármegyeieket tettünk közzé, és ezúttal egy helyre gyűjtöttük a városok polgármesterjelöltjeit és egyéni listás képviselőjelöltjeit.

Rimányi Zita

Veszprém vármegye 15 városának polgármesterjelöltjeit és egyéni listás jelöltjeit találják meg az alábbi cikkekben. A vármegyei önkormányzat képviselői posztjaira jelölteket szintén már korábban kigyűjtöttük, és külön cikkben jelentettük meg 43 polgármesterjelölt nevét, mindazokét, akik városaink vezetői posztjaiért indulnak a választáson.

A további részletekről, többek között a községek jelöltjeiről, a nemzetiségi települési választások és a kompenzációs listák jelöltjeiről a Nemzeti Választási Iroda felületén találnak adatokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában