Fejlesztések

2024.01.20. 15:00

Dinamikusan fejlődik Balatonfűzfő

Méltatta Kontrát Károly országgyűlési képviselő Balatonfűzfő fejlődését, a kitűnő közösséget, a települést pedig gyönyörűnek nevezte újévi köszöntőjében a Vágfalvi Ottó Művelődési Ház, Könyvtár és Turisztikai Központban rendezett ünnepségen január 19-én, ahol vállalkozókkal koccintottak az idei évre, az együttműködésre, a közösen elért eredményekre.

Kovács Erika

Fotó: Nagy Lajos

Kontrát Károly hozzátette, a város nemcsak szerethető, de nagyon népszerű is az emberek körében. A vállalkozók meghatározó szerepet játszanak a fejlődésben. Szanyi Szilvia polgármester köszönettel szólt Kontrát Károly képviselő támogatásáról, ugyanis mindenben mellettük áll, támogatja, segíti a fejlődést, az előrelépést. Azt mondta, az elért eredmények csapatmunkának köszönhetők. – Mindannyian részesei vagyunk egy olyan közösségnek, ahol az innováció, a kitartás és a fejlődés iránti elkötelezettség vezérel minket – fogalmazott a polgármester, majd hosszan sorolta az elmúlt három évben megvalósított fejlesztéseket, amelyeket a vállalkozók közreműködésével és pályázati támogatásokból sikerült létrehozni. 

A város elöljárója beszélt egyebek mellett az iskolai, óvodai fejlesztésekről, a strandi beruházásokról, új szolgáltatásokról, a parti sétány partvédelméről, a parkolók létrehozásáról, a kulturális helyszínek és a közterületek korszerűsítéséről, az új kutyafuttatóról, a gazdag programokról. Hozzátette, jelenleg is több fejlesztés van folyamatban, melyek például a rendelőket, utakat érintik. Az ünnepi gondolatok után Balássy Betti és Varga Feri popduó kedves, vidám műsorral ajándékozta meg a megjelenteket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában