Mulattak

2024.02.10. 12:00

Fánktól a forralt borig – először, de nem utoljára volt farsangi felvonulás Berhidán

A Status Quo Berhidán Csoport rendezésében tartották meg nemrég az Első farsangi felvonulás ünnepi hangulatban elnevezésű rendezvényt a város megújult központjában. A felvonulás és azt azt kísérő programok megálmodója, fő szervezője Simonné Cziráki Andrea volt, az esemény lebonyolítását Simon Gyula és a csoport vállalta.

Benkő Péter
Közösségi élményt nyújtott minden résztvevő számára az önszerveződő farsangi mulatság
Fotó: Status Quo Berhidán Csoport

Egy igazi gasztronómiai és valódi közösségi élményt nyújtott minden résztvevő számára az önszerveződő farsangi mulatság. A helyszínnek a tavaly megújított Lakath János parkot választották, ahol fánkok, sajtos tallér, muffin, tea és forralt bor várta az érkezőket, így mindenki megtalálta a kedvére valót az ínycsiklandozó finomságok között. De farsang ide vagy oda, az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz, ami még tovább fokozta a jó hangulatot, a felvonulás varázsát.

Az esemény sikeréhez persze számos lelkes és segítőkész helybeli személy hozzájárult, a szervezők külön köszönetet mondanak Jónás Angelikának, Szöllősi Attilának, Keresztes Juditnak és Imrefi Károlynénak, aki az enni- és innivalóról gondoskodott. – Az ő lelkesedésük, önzetlen segítségük nélkül nem lett volna ilyen felejthetetlen az első farsangi felvonulásunk – nyilatkozták lapunknak a szervezők. – Az eseményen való részvétel és az egymásra figyelés mindannyiunk szívét melegítette, na meg az a tudat, hogy együtt ünnepelhettünk, örülve egymás társaságának. Bízunk benne, hogy ez az első farsangi felvonulás csak a kezdete volt egy hosszú és vidám hagyománynak, amely évről évre összehozza városunk lakóit – mondták el, egyben köszönetüket fejezték ki minden résztvevőnek és támogatónak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában