Újságírói jegyzet – Jó reggelt, Veszprém vármegye!

2024.03.14. 07:00

A zsugorinfláció elérte a szerelmemet – "Édesem, mondom a lényeget: kisebb lettél a szememben"

Álmomban beszéltem kedvenc csokimmal, régi szerelmemmel.

Rimányi Zita

Te, Tibi! Van itt egy kis bibi. Édesem, mondom a lényeget: kisebb lettél a szememben. Csalódtam benned. Többet kérsz, kevesebbet adsz. 

Morzsányi csalódás. Drágább egy falat édesség, több márkánál, pedig ezekből szinte sosem elég. Ráébreszthet az új figyelmeztetés: megkapták az átfazonírozás piros felkiáltójelét
Fotó: Rimányi Zita/Napló

A slankítás a divat, de a fogyókúrád a pénztárcám karcsúsítja. Nem leszek így sem hűtlen hozzád. Látom őszinteséged, kisbetűkkel feltüntetve, de a külcsín eddig elvonta figyelmemet. Ráébresztett az új figyelmeztetés: te is megkaptad az átfazonírozás piros felkiáltójelét. Drágább egy falat belőled, pedig sosem elég. Nem akarok grammozni, centizni, hasonlítgatni, ki mennyit ér a másiknak. Értem, van ok az új csomagolásodra. Fizetek is én többet, legfeljebb ritkább lesz az élvezet. Alig várom a kassza után, hogy végre kettesben legyünk otthon. Csokifüggők megértenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában