Kitüntetett pedagógus

2024.04.21. 08:00

Elismerés a negyvenéves munkáért - Oklevelet vehetett át Vigváryné Németh Katalin

Elismerő oklevelet vett át a Kulturális és Innovációs Minisztériumban negyvenéves tevékenysége elismeréseként Vigváryné Németh Katalin, a Veszprémi Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium igazgatóhelyettese.

Tisler Anna

A kitüntetett tanár

Fotó: iskola

A kitüntetett pedagógusi pályája első szakaszában általános iskolában tanított magyart és történelmet, majd 1992-től hét évig az ajkai Városi Művelődési Központ igazgatójaként szervezte a város  kulturális életét. Középiskolai tanárként 1995-ben kezdett el dolgozni, először óraadóként, majd a Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégiumban 1999 augusztustól főállásban. Pécsen egyetemi diplomát szerzett 2002-ben. Tanítványait évtizedeken keresztül készítette szakterületén a legkülönfélébb versenyekre, szervezte, lebonyolította az Implom József helyesírási verseny iskolai fordulóját, és tanítványai több ízben kiválóan szerepeltek a verseny megyei és országos fordulóin. 

Ott találjuk a Szent-Györgyi iskola által 30 éve útjára indított Veszprém Vármegyei Vers- és Prózamondó Verseny ötletgazdái, szervezői között. 

Dinamikus, terhelhető, kitartó és elkötelezett ember. Az Oktatási Hivatal megbízásából 2003 óta érettségi vizsgaelnöki feladatokat is ellát.

Eddigi munkaköreiben szerzett szakmai és vezetői tapasztalatai hathatósan segítenek feladatai magabiztos, pontos elvégzésében. Szeret csapatban dolgozni, meggyőződése, hogy csak ily módon lehet eredményes munkát végezni, közös célokat megvalósítani.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában