Vajon mi lesz a sorsa?

2024.04.22. 17:51

Golf – szebb napokat látott autó élete alkonyán

Nagyjából fél éve ácsorog mostani „helyén” ez az öreg autó, konkrétan Veszprémben, a Botev utcai üzletház mellett leltünk rá. A Golf egyszer csak idekerült, közterületre, saját lábán már nem képes eltűnni innen. Vajon mi lesz a sorsa? – merthogy ablakai sérültek, kerekei defektesek.

Benkő Péter

A problémát egy közelben lakó olvasónk jelezte lapunknak, arra kérve szerkesztőségünket, tegyük közzé, hívjuk fel a figyelmet, mert feleslegesen foglalja a garázsok előtti kijáratot, mindezt közterületen. A sztori furcsasága, hogy egy kívülről is látható rendszám tartózkodik az anyósülésen. Szándékosan nem írjuk, hogy „a Golf rendszáma”, mert ki tudja, miért tették oda. Viszont, ha tényleg saját rendszám, az alapján a tulajdonosa is beazonosítható. Ehhez nyilván meg kell nézni a motor- és alvázszámot.

A Golf élete alkonyán egy veszprémi közterületen pihen. Jobb helye is lenne!
A Golf élete alkonyán egy veszprémi közterületen pihen. Jobb helye is lenne!
Fotó: Benkő Péter/Napló

Mindenesetre az illetékesek már intézkedtek nemrég, jól látható helyre, a hátsó ablakra kiragasztották a szükséges felszólítást. Sajnos a dátumot időközben az eső lemosta, ahogy elmondták, a felszólítás úgy két hete került ki a Golfra.

Az anyósülésen látszik egy olvasható rendszám
Az anyósülésen látszik egy olvasható rendszám
Fotó: Benkő Péter/Napló

Olvasónk kérdése pedig annyi, ha az autó roncs, miért rakták ki közterületre, s miért nem próbálkoznak elszállíttatni a megfelelő helyre? Mert van, lenne helye. Csak nem itt, a Botev-iskola alatt… Viszont örülnek neki, hogy legalább az intézkedés elindult, s remélik, lesz foganata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában