"Változásra van szükség"

2024.04.10. 20:00

Sokszínű képviselőjelölteket állítanak a baloldali pártok Veszprémben

Veszprémben is változásra van szükség, a változásoknak az önkormányzatokból kell elindulniuk – mondta Hartmann Ferenc polgármesterjelölt a baloldali Híd a Városért Egyesület közös képviselőjelöltjeinek bemutatásakor szerdán a veszprémi Óváros téren. Mint arról beszámoltunk, Hartmann Ferenc indulását a Híd a Városért Egyesület, a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum és a Párbeszéd–Zöldek is támogatják.

Juhász-Léhi István

A Híd a Városért Egyesület azért jött létre, hogy a változás élére álljon Veszprémben, közölte.

Fotó: Nagy Lajos/Napló

– Azért vagyunk ilyen sokszínűek, és pártokhoz alig köthetők, mert így tudjuk a veszprémieknek megmutatni, hogy egy igazán jó csapattal, közösséggel többet lehet tenni a városért – mondta Hartmann Ferenc. A polgármesterjelölt egyebek mellett elmondta: ha többségbe kerülnek, első intézkedéseik egyike lesz, hogy átláthatóvá teszik a város cégeinek működését és gazdálkodását. Bemutatta a baloldali pártok közös egyéni önkormányzati képviselőjelöltjeit.

A egyes számú körzetben a kerület korábbi képviselője, Katanics Sándor, a kettesben Sőregi Attila, a hármas körzetben a mérnök informatikus Guzslován Gábor, a negyedikben a pedagógus végzettségű Benczik Gabriella, az ötös számú kerületben Mihályi Balázs informatikus-közgazdász méreti meg magát. A hatodik választókerületben Somfai Attila vegyészmérnök, a hetedikben az egykori jobbikos országgyűlési képviselő, Varga-Damm Andrea, a nyolcasban Csóri Péter egyetemista indul. A kilencedik körzetben Kiss Béla jogász-közgazdász, a tízes körzetben Kovács Rajmund, a tizenegyedikben Illés László kisvállalkozó, a tizenkettedikben Kerekes Miklós, a pénzügyi bizottság tagja a jelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában