szépségek

2019.05.12. 20:00

Meglelte helyét a Tündérszép-korona – Megyénk lánya lett a közönségdíjas

Véget ért első Tündérszépek versenyünk, melyen olvasóink és neves zsűri segítségével kerestük meg 13 megye legszebb hölgyeit.

Szinte napra pontosan három hónapja indult el több mint 3 millió forintos összdíjazású versenyünk 13 megye 370 szépségével. Közülük választottuk ki olvasóink segítségével először a megyék, majd pedig a régiók kedvenceit. Így alakult ki a döntős mezőny, ahol olvasóink mellett neves zsűrit – Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázót, Kárpáti Rebeka szépségkirálynőt, Sándor András írót, rádióst, valamint Szabó Pál Krisztiánt, a Fehérvár AV19 jégkorongozóját – kértünk fel arra, hogy segítsen eldönteni, kik lesznek az első Tündérszépek verseny győztesei.

És íme, a döntés megszületett. Olvasóink értékelése alapján a közönségdíjat és az ezzel járó 100 ezer forintos utazást a kilenc évig versenyszerűen jazzbalettező veszprémi Jámbor Laura nyerte. A második udvarhölgy a Nagykanizsán élő, első szépségversenyén induló Wéber Petra, az első udvarhölgy pedig a Bács-Kiskun megyei Csengődről érkező, versenytáncos Geiger Zsanett lett. Ők 100-100 ezer forintos vásárlási utalvány sorsáról dönthetnek. A korona pedig egy olyan hölgy fejére került, aki már 12 éves korában – ráadásul kétszer is – lefutotta a maratont, jelenleg pedig Pécsett sürgősségi ápolóként dolgozik: ő Fábián Evelin, akinek a jutalma egy 300 ezer forintos utazás lett.

A versenyt mindvégig nagy érdeklődés kísérte, így nem is halogatjuk sokáig a folytatást. A nyár végén újra versenyre hívjuk a megye szépségeit – és persze olvasóinkat, akik a Tündérszépek fotóit addig is megtekinthetik hírportálunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában