Veszprém

2017.11.25. 15:50

Kockákból épített csodák a kiállításon

A Bakony-Balaton Kocka Klub minden eddiginél nagyobb kiállítással, 150 négyzetméternyi LEGO-val lepte meg a látogatókat. A Déli – Iparipark területén megrendezett kiállításra számtalan különlegességet hoztak el a klubtagok.

Molnár Sándor

Felépítettek egy meglepetésekkel teli várost, folyamatosan közlekedő vonatokkal, tengerparttal, vidámpakkal, reptérrel és rengeteg érdekes egyéni megoldással. Ezen kívül Star Wars terület, vikingek, kalózok, autócsodák, programozható robotok és játszóház is várta a rajongókat.

 

Három-négy megyéből, nagyjából 25 tagja van a veszprémi kötődésű klubnak. Eredetileg legózó apukák álltak össze csoporttá és egészültek ki néhány, nagyobb gyűjteménnyel rendelkező kocka kedvelővel. A tagok a Családi napokon járnak össze és olyankor közösen építenek, jókat beszélgetnek, és a gyerekeikkel játszanak. Pallagi László a szervezők nevében elmondta, hogy a kiállítás a végterméke a klubban folyó életnek, hiszen rengeteg megmutatni való dolguk van és jó érzés figyelni a csodálkozó arcokat, ahogy belépnek a kiállítótermekbe.

A kocka klub évente többször rendez kiállítást, a mostani különlegessége az a 90 négyzetméternyi város volt, amekkorát valószínűleg még nem építettek egybe Magyarországon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában