rengeteg játék

2018.07.14. 14:00

Gyermekfesztivál Pápán a szerencse jegyében

Péntek 13-án, a szerencse jegyében kezdődött a 13. Pegazus Parádé gyermekfesztivál. A kétnapos programsorozat szombaton is rengeteg játékkal folytatódik tovább.

Polgár Bettina

A fesztivál nyitónapján a Pitypang cirkusz című előadással indult a programsorozat Fotó: Polgár Bettina

Pénteken, a fesztivál nyitónapján a Pegazus Színház Szent István úti épületébe várták az érdeklődőket a Pitypang cirkusz című előadásra. Később ugyanezen a helyszínen tombolasorsolást tartottak, este pedig a várkerti zenepavilonnál folytatódtak a programok, ahol a Pegazus Színház vidám, zenés műsorát láthatta a közönség, majd tűzzsonglőrök léptek fel, végül éjszakai játékos ügyességi és bátorságpróbával zárult a nap.

A fesztivál nyitónapján a Pitypang cirkusz című előadással indult a programsorozat Fotó: Polgár Bettina

Szombaton a játék tovább folytatódik: 9 órától a társulat tagjai a Fő téren tartanak gyülekezőt, ahova egy óriási kínai szerencsesárkány is ellátogat. A Pegazus Parádé nyitóünnepségét 10 órától a Várkertben rendezik játékkal, dallal és tánccal. 11 órától a Csurgó zenekar ad gyermekkoncertet. 14 órától interaktív buborék- show, majd játékos hétpróba vár a résztvevőkre, 16.30-tól pedig fesztiválzáró játékra invitálják a program vendégeit.

A parádé kísérőprogramjai ugyancsak sokrétű kikapcsolódást nyújtanak. Többek között régi játékok, kézműves-foglalkozás, babasziget, „szülőmegőrző” sátor alkotja a kínálatot. A programokra ingyenes a belépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában