IV. Pannon UniFest

2018.09.26. 17:34

Fiatalok a kultúráért, kultúra a fiatalokért, határok nélkül

A Pannon Egyetemen működő Hallgatók a Művészetért Egyesület idén ősszel negyedik alkalommal rendezi meg a Pannon UniFest összművészeti ifjúsági kulturális fesztivált.

Leitner Vera

A Hallgatók a Művészetért Egyesület idén immár negyedik alkalommal rendezi meg a Pannon UniFest összművészeti ifjúsági kulturális fesztivált Veszprémben november 10−16-ig. A rendezvény révén a fiataloknak lehetősége nyílik bemutatni művészeti tevékenységüket és bizonyítani tehetségüket a közönség és a neves zsűri előtt. A Pannon UniFest idén kibővített programkínálattal várja nézőit, főiskolai és egyetemi hallgatók mellett a középiskolás diákokat is várják a találkozóra, de határon túli magyar fiatalok is részesei lehetnek a pezsgő, fiatalos programnak. A szervezők idén is több kategóriában hirdettek versenyt, így az érdeklődők ének (egyéni és csoportos), hangszer, zenekari formációk, vers- és prózamondás, vers- és prózaírás, rövidfilm, fotó, valamint festmény és rajz kategóriában nevezhetnek a fesztiválra.

A kulturális fesztivál kiemelt célja, tapasztalatszerzési lehetőséget és szakmai iránymutatást nyújtson, így a rendezvény fakultatív programok keretében (művészek, szakmabeli trénerek által tartott workshopok, táncház) fejlődésre, kapcsolatépítésre is alkalmat teremt versenyzőnek, nézőnek egyaránt. A fesztiválon való részvétel mind a fellépők, mind az érdeklődő nézők számára térítésmentes.

A Pannon UniFestre a jelentkezési határidő október 31., további információ a regisztrációról és a fesztiválról annak honlapján, valamint közösségi oldalán érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában