megyebál

2019.02.17. 09:33

A Petőfi Színház ad műsort a megyebálon

Zenés, szórakoztató műsorral készül a megyebálra a Veszprémi Petőfi Színház.

Balla Emőke

Fotó: Penovác Károly/Napló

Február 23-án, szombaton este a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Mediaworks Hungary Zrt., illetve napilapja, a Napló szerevezésében ismét megrendezik a megyebált a megyeházán. Az idei rangos rendezvényen az Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert Veszprém lesz a vendég, a fővédnök Navracsics Tibor uniós biztos, a védnök Ovádi Péter országgyűlési képviselő. A program este hét órakor pohárköszöntőkkel kezdődik, nyolc órakor lesz a díszvacsora.

A megyebálra zenés, szórakoztató műsorral készül a Veszprémi Petőfi Színház, amely az utazás témakörét dolgozza fel prózai és zenés formában. Közreműködnek a színház művészei Oberfrank Pál igazgató vezetésével. A rendezvény vendégei Jónás Andrea énekét is megcsodálhatják, aki a teátrum Diótörő és Egérkirály című musicaljében mint Kecsegér már több alkalommal elvarázsolta a közönséget.

A megyebál tombolabevételét a veszprémi székhelyű Családokért és Gyermekekért Alapítvány támogatására ajánlják fel. A belépőjegyek 25 ezer forintos áron már megvehetők a Napló ügyfélszolgálatain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában