nagy népszerűségnek örvendő verseny

2019.03.10. 07:20

Csöglén díjazták a szépen daloló diákokat

Népdaléneklési versenyt hirdetett a térség énekelni szerető diákjainak a csöglei általános iskola alsó tagozatos munkaközössége.

Tisler Anna

A negyedik osztályos csöglei diák, Bognár Boglárka kiemelt arany minősítést szerzett

Fotó: Tisler Anna

Az évek óta meghirdetett, nagy népszerűségnek örvendő versenyre idén Devecser, Somlóvásárhely, Kerta, Csögle, Tüskevár és Nemesszalók nevezte be diákjait. A programot a művelődési házban tartották. A zsűri elnöke Navratil Andrea népdalénekes volt, tagja Kovács Norbert örökös aranysarkantyús néptáncos és Balhási István, a helyi iskola igazgatója.

A negyedik osztályos csöglei diák, Bognár Boglárka kiemelt arany minősítést szerzett Fotó: Tisler Anna

Minden versenyző két szabadon választott népdallal készült. Kiemelt arany minősítést érdemelt a 3–4. osztályosoknál Kövi Dóra, Kövi Veronika, Bognár Boglárka, a felső tagozatosoknál Dávid Eszter és Tóth Nóra. Arany minősítést kapott az 1–2. osztályosok közül Király Mercédesz, a 3–4. osztályból Kalányos Evelin és Orsós Piroska, a felső tagozatosoknál Nagy Henrietta. Ezüstöt érdemelt a legkisebbeknél Leja Larina, Tóth Albert, Farkas Hunor, Éber Dávid, a 3–4. osztályból Házi Laura, Tóth Eszter Edit, Csonka Zsolt, a felső tagozatosok közül Erdélyi Johanna, Ravasz Hédi, Komjáthy Eszter, Török Vivien. Bronz minősítést szerzett a legkisebbeknél Németh Lara Anna, Kovács Szidónia, Bogdán Georgina, Gumán Rubina, Bolla Marcell, a 3–4. osztályosok versenyében Orsós Lili, Bontovics Alexa, Farkas Kiara, Házi Georgina, Bogdány Laura, Laczó Laura, a felső tagozatosoknál Sárközi Nikolett, Balogh Mária.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában