Óvodások vetélkedtek

2019.03.21. 11:00

Énekversennyel bővült a várpalotai Kölyökvár-napok programja

Hagyományteremtő szándékkal tavaly rendezték meg először a Kölyökvár-napok keretében az óvodások énekversenyét. Az idei megmérettetésen tizenegy gyerek lépett a háromtagú zsűri elé.

Szabó Péter Dániel

Bognárné Mórocz Viktória gratulál a harmadik helyezett Bernáth Noéminek

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Krajczár Krisztina, a várpalotai Kölyökvár óvoda óvodapedagógusa, a rendezvény megálmodója elmondta, a programsorozat színesítése mellett a tehetséggondozást is célul tűzték ki a verseny szervezése kapcsán.

Bognárné Mórocz Viktória gratulál a harmadik helyezett Bernáth Noéminek Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A megmérettetésen tizenegy gyermek lépett a Bognárné Mórocz Viktória, a Várpalotai Összevont Óvoda és Bölcsőde intézményvezetője, Szabó Szilvia énekművész, az Országos Musical és Operett Kurzus művészeti vezetője és Forgács Zsuzsanna népdal- énekes, a Cserregő Néptáncegyüttesért Alapítvány elnöke alkotta zsűri elé. Az ítészek a tiszta ének, a szövegismeret és a kiállás alapján hozták meg döntésüket.

A rendezvényen minden résztvevő emléklapot és csokoládét kapott, az első három helyezettet pedig egy-egy hangszerrel is jutalmazták. Az énekversenyen harmadik lett Bernáth Noémi, második helyezést ért el Homor Lili, első helyen pedig Csernák Hanga végzett. A különdíjat Székely Gálffy Dániel érdemelte ki.

A tavalyi évhez hasonlóan Szabó Szilvia most is kiválasztott két gyermeket, akiket meghívott a tavaszi művészeti tehetségkutató verseny döntőjébe. Idén a két szerencsés Csernák Hanga és Németh Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában