Íródeák Kávé- és Teaház

2020.02.28. 16:00

Viola Boglárka képeiből nyílt kiállítás Veszprémben

Csütörtökön nyílt kiállítás Viola Boglárka festményeiből az Íródeák Kávé- és Teaházban.

Horváth Virág

20200227 Veszprém Kávé és teaház az iródeákhoz. Viola Boglárka kiállítását megnyitja Tarczy István festőművész Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

Viola Boglárka a fiatal, székesfehérvári művész üde, egyedi technikával készült képei kerültek a kávézó falára. Az Íródeák Kávé-és Teaházban már hagyomány, hogy különböző művészek rendelkezésére bocsájtják a falfelületeiket, így az elmúlt időszakban az ide látogatók rengeteg féle képzőművészeti alkotással ismerkedhetett már meg.

Viola Boglárka, festő, illusztrátor amióta meg tudta fogni a ceruzát és az ecsetet, rajzolt, festett. A Hang-Szín-Tér Művészeti Szakgimnáziumban tanult mozgókép- és animációkészítés szakon, valamint elvégezte ott az OKJ-s képzést is. Az iskolás évek alatt rendszeresen részt vett a rajz-festő szakkörön, ahol sok művészpalánta fejleszthette a tudását. Jelenleg főként könyveket illusztrál és megrendelésekre fest.

A kiállításon akrill, akvarell valamint grafikai munkáit is megtekinthetik az érdeklődők, Boglárka élénk, színes alkotásai, valamint elvont absztrakt ábrázolásai is megjelennek a bemutatott alkotások között.

A kiállítás február 27-től március 26-ig látogatható a kávézó nyitvatartási idejében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában