fotós siker

2021.01.29. 07:00

Mindent vittek a pápai Veilandics család fotói

Veilandics Korina és Veilandics Amira Bianka alkotásával elvitte az első három díjat egy környezetvédelmi fotópályázaton.

Laskovics Márió

A mosolyra fakasztó kenyér

A Víz Világhálózat magyarországi alapítványa – a környezetvédelem és a fejlődési fordulat iránti fogékonyságot ösztönözendő – Fenntartható fejlődési célok gyerekszemmel címmel diákoknak írt ki országos fotó-, plakát- és filmpályázatot.

A fotópályázat 7–14 éves korosztályában a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára a pápai Veilandics lányok állhattak fel: Veilandics Amira Bianka, a Tarczy Lajos Általános (öko)Iskola 7. E osztályos diákja az Ellátást mindenkinek című fényképével első, az Együnk változatosan cíművel pedig harmadik helyezést ért el, míg húga, Veilandics Korina, a Tarczy iskola 5. E osztályos tanulója A mosolyra fakasztó kenyér című képével a második helyezésnek örülhetett.

Együnk változatosan
A mosolyra fakasztó kenyér
Ellátást mindenkinek!

A legjobb alkotókat értékes tárgyi nyereményekkel, illetve egy tanulmányi kiránduláson való részvétellel jutalmazzák. A járványügyi helyzet miatt a díjak átadásáról később döntenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában