Alsóörs

2021.09.23. 14:00

Képzőművészet, koncert, színház, halfőzés

Az Eötvös Károly Művelődési Ház és Könyvtár 360° Képzőművészet és Színház Alsóörsön programja szeptember utolsó hétvégéjén zárul a Török-házban.

Rimányi Zita

Szeptember 24-én, pénteken 17 órakor kezdődik Az ősember címmel Kálloy Molnár Péter stand up comedy előadása. Szeptember 25-én, szombaton kora reggeltől tartják meg az Alsóörsi Horgásznapot és Halfőző Versenyt a strandon, 15.30-tól a sportcsarnok előtti területen fogadják a Paloznakról érkező szüreti felvonulókat. A Török-házban Bojár Iván András művészettörténész 16 órától tart kiállítászáró tárlatvezetést. Építészetkritikusként az épület történetébe is bevezeti a vendégeket, a pandémiára reflektáló kortárs – fotó- és festészeti – alkotásokról is beszél. Vasárnap 15 órától pedig a költészeté lesz a főszerep, magyar költők műveiből hangzik el válogatás Molnár György és Lutter Imre színész tolmácsolásában. Az előadás címe: „Időutazók” zenés verses kalandozás. „Az ősz hangjai” című zongorakoncert 19 órakor kezdődik. Közkedvelt dallamokat hallhatnak az érdeklődők Fülep-Bartis Ildikó zongoraművész előadásában a művelődési házban. A koncerten a tervek szerint a régióban egyedülálló meglepetés várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában