Veszprém

2021.09.03. 12:00

Művészeti piknik

Szabadtéri festészeti akció, szalonbeszélgetés, koncertek és irodalmi piknik várja az érdeklődőket szeptember 4-én, szombaton 15 órától a Tűztorony udvarban és Modern Képtárban.

B. Virág Rita

A Hang-szín/zene-kép-alkotás című projektindító eseményt Brányi Mária alpolgármester nyitja meg, a programsorozatot Kilián László, a Művészetek Háza igazgatója és Demel Eszter zenepedagógus, karnagy mutatja be. Meghívott képzőművészek segítik a szabadtéri festészeti akciót, amely szintén 15 órakor veszi kezdetét. A Tücsök Zenekar hangszerbemutatója, koncertje 15.30-kor csendül fel, majd Hartmann Domonkos csellista és Naszer Tamara csellista szalonbeszélgetése következik. A Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar koncertjét 17.30 órától tartják. A nap irodalmi piknikkel zárul, amelynek fókuszában olyan irodalmi szövegek lesznek, amik a zenéről értekeznek. Közreműködik Kilián László, Éltető Erzsébet és Varga Richárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában