Tizenhatodszor rendezték meg a várpalotai Bartos-iskola alapítványi bálját

A Thury-várban tartott esten várpalotai tehetségek közreműködésével operettslágereket és gitáron megszólaltatott, közismert dallamokat is hallhatott a közönség.

Szabó Péter Dániel

A várpalotai zeneiskola gitáros növendékei is műsort adtak az alapítványi bálon

Fotó: Szabó Péter Dániel

A sokéves múltra visszatekintő társasági eseményen diszkó és tombolasorsolás is várta a mintegy 160 meghívott vendéget. Pócsik József igazgató elmondta: a rendezvényen befolyt összegből az intézmény tanulóinak szabadidős tevékenységeit finanszírozzák majd.

A várpalotai zeneiskola gitáros növendékei is műsort adtak az alapítványi bálon Fotó: Szabó Péter Dániel

– Minden ember fogyatékos valamiben, de mindenkiben van valami tehetség is. Mi mind a kettővel foglalkozunk, és éppen ezért nagyon fontos, hogy ebben a bálban is hirdessük ezt. A rendezvénynek ugyanis célja az is, hogy elfogadtassuk azokat az embereket, akik egy kicsit mások, mint az egyszerű, hétköznapi emberek, de szeretnénk fellépési lehetőséget adni az ifjú, várpalotai tehetségeknek is. Mi nem országszerte ismert sztárvendégeket hívunk, akik különben szívesen és sok esetben jótékonyságból jöttek el, hanem megkeressük azokat a fiatalokat itt a városban, akikben ott lakozik a tehetség – mondta el Pócsik József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában