Egymást érték a programok

2022.02.25. 09:00

A magyar irodalom szerelmes leveleiről a fűzfői könyvtárban

Nyáry Krisztián irodalomtörténész volt a vendég a közelmúltban a Vágfalvi Ottó Művelődési Ház, Könyvtár és Turisztikai Központ könyvtárában.

B. Virág Rita

Erox Martini olasz énekes fellépése zárta a programot

Forrás: szervezők

Egymást érték a közelmúltban a programok a Vágfalvi Ottó Művelődési Házban. Előbb Rakk Adrián Ernő grafikusművész kiállításának megnyitóját tartották. A helyi fiatalember alkotásai elsősorban fűzfői életképeket ábrázolnak. A tárlat márciusig tekinthető meg a könyvtárban. 

Aztán Nyáry Krisztián irodalomtörténész, író vendégeskedett a könyvtárban. A téma a szerelem, a szerelmeslevelek a magyar irodalomban volt. Sok érdekességet, nem ismert tényt, történetet osztott meg a szakember az érdeklődőkkel, ezt követően pedig dedikálta is a könyveit. 

Az estét Erox Martini Magyarországon élő olasz énekes fellépése zárta. Az ismert itáliai dallamokkal fantasztikus hangulatot varázsolt az előadó, és a lelkes közönség sokszor vele együtt énekelte a dalokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában