Colorum

2022.04.12. 14:00

Pápán mutatja be új műsorát Zséda

Április 21-én a református újtemplomban mutatja be új műsorát Zsédenyi Adrienn pápai származású énekesnő.

Polgár Bettina

Forrás: Archív

Hol elmélyült és áhítatos, hol pezsgő, varázslatos színkavalkád, hol drámai erő. Ezt ígéri Zséda unikális előadása, a Colorum, mely merőben eltér az énekesnőtől eddig megszokott pop- vagy jazz-koncertektől.

Az új műsort április 21-én 19 órától láthatja a közönség a pápai református újtemplomban. - Azért döntöttem úgy, hogy  a fővárosi premier helyett az új műsoromat Pápán mutatom be, mert büszke vagyok a szülővárosomra, ezért visszatérek a gyökereimhez, zenei pályafutásom kezdetének helyszínéhez. A Colorum egy kicsit klasszikusabb hangvételű koncert lesz. A megszokott könnyűzenei vonal mellett néhányan kikacsintásnak tekintik ezt a stílust, pedig annyira nem áll tőlem távol, hiszen az életemet végigkísérték akár a klasszikus áriák, akár a jazz. Olyan fantasztikus zenésztársakat hívtam segítségül, mint a Talamba ütőegyüttes és Teleki Miklós orgonaművész, akivel pár évvel ezelőtt már volt szerencsém együtt dolgozni, ezt a műsort is együtt álmodtuk meg. Barokk áriák, jazz, bossa nova és néhány erre a hangzásvilágra átszerelt saját dal színesíti majd a palettát, magyar, latin, francia, olasz és angol nyelven.

A Talamba egyszerre mozog otthonosan a klasszikus és modern zenében, fantasztikus hangszerparkkal rendelkezik, ami már önmagában is nagyon látványos, és a különleges fénytechnikával megvilágítva pedig még jobban elmélyülhetünk majd ebben a zenei világban - árulta el az énekesnő.

Címkék#Zséda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában