Igazi forró nyári estén

2022.07.10. 18:05

Eljött az Ördög a Kisfaludy Sándor Művelődési Központba

Igazi forró nyári estén, a Déryné Program jóvoltából a Zenthe Ferenc Színház „Az Ördög”, Molnár Ferenc míves vígjátékával várták a színház szerelmeseit a Kisfaludy Sándor Művelődési Központban.

Szijártó János

Molnár Ferenc örökérvényű Mefisztó-története, az Ördög, magával ragadott mindenkit Sümegen Fotó: Szervezők



Ezen a napon köszöntötték a közigazgatásban és egészségügyben dolgozókat, Semmelweis-nap, illetőleg a Köztisztviselők és kormánytisztviselők napja alkalmából. Az önkormányzat és a művelődési központ egy igazán fantasztikus előadással mondott köszönetet a munkájukért, amit a város, a térség közösségéért végeznek.
Molnár Ferenc örökérvényű Mefisztó-története, az Ördög, magával ragadott mindenkit. A fordulatokban gazdag, éles humorú vígjáték, bravúros érzékenységgel világítja meg a férfi-nő viszony legrejtettebb mélységeit. János, a tehetséges festő izgatottan várja legjobb barátja feleségét, Jolánt, hogy megfesse a portréját. A találkozás kínos, mindketten próbálnak felülkerekedni egymás iránt táplált, elfojtott szerelmükön. Jolán már éppen készülne modellt ülni, amikor váratlanul megjelenik egy elegáns és sötét tekintetű alak, az Ördög. - Sehonnan se jöttem és sehova se megyek. Itt vagyok! – mondja, és itt is marad, amíg ravasz tervét véghez nem viszi. Nem nyugszik, míg fel nem fedi a leplezett vágyakat, s a két szerelmest alaposan meg nem kísérti. A Zenthe Ferenc Színház és a Kisfaludy Sándor Művelődési Központ között évek óta szoros az együttműködés, s minden alkalommal igazi színházélménnyel ajándékozzák meg a közönséget. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában