Magyar Falu Program

2023.02.05. 18:58

Megújult a közösségi tér Dobán

Sikeresen pályázott a Koperniczky Dr. Enyi István, a Somlókirálynő festője Alapítvány eszközbeszerzésre.

Tóth B. Zsuzsa

Eszközbeszerzésre nyert pályázati támogatást az alapítvány Fotó: alapítvány

 

A dobai székhelyű Koperniczky Dr. Enyi István, a Somlókirálynő festője Alapítvány kétmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el közösségi tevékenysége végzéséhez szükséges eszközök beszerzésére a Magyar falu program Falusi Civil Alap keretében a 2021. évben meghirdetett Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása nevű pályázaton. Az összegből eszközöket, interaktív táblát, állványt, notebookot, hangfalat, mikrofont, akác kerti bútorokat vásároltak, melyekkel az alapítvány gondozásában álló alkotóház és galéria egy magasabb színvonalú közösségi helyszínként működhet és nyújthat szolgáltatást a jövőben. Továbbá közösségi programokat ajánlhat a Somlóra látogató kirándulók, a kultúrturizmus résztvevői, az alkotni vágyó amatőr és hivatásos művészek számára.

A fejlesztés eredményeként megújult közösségi tér így hosszú távon tölthet be jelentős szerepet a Somló és környéke életében.

 

 

Címkék#Doba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában