Nagy hálát adjunk!

2023.04.07. 17:30

A Liszt kórus húsvéti koncertjei

Nagy hálát adjunk! címmel a Veszprémi Liszt Ferenc Kórustársaság hangversenyét hallhatják az érdeklődők húsvétvasárnap a veszprémi Árpád-házi Szent Margit-templomban, a húsvéti misét követően este nyolc órakor.

Balla Emőke

Fotó: Pesthy Márton/Napló-archív

Az ünnepi előadáson közreműködik a Veszprémi Liszt Ferenc Kórustársaság Búzavirág Gyermekkara. Vezényel és orgonál Lukács Elek, vezényel Varga Áron, orgonán közreműködik Dankos Attila. Az igei szolgálatot Tornavölgyi Krisztián esperes, plébános végzi. A műsorban többek között elhangzik Thomas Tallis All praise to Thee nyolcszólamú kánona, Johann Sebastian Bach Drum wir korál, Liszt Ferenc Pater noster és Kovács Szilárd Ferenc Nagy hálát adjunk az Atya Istennek című művei.

Húsvéthétfőn a kórustársaság Búzavirág Gyermekkara a Litéri Református Gyülekezet 10 órakor kezdődő ünnepi istentiszteletén szolgál. Vezényel Lukács Elek és Varga Áron, igét hirdet Bátki Márton hatodéves teológus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában