Veol podcast

2023.04.30. 15:00

Hihetetlenül gazdag programkínálattal jön a 30. Gizella-napok rendezvénysorozat!

30 éves jubileumát ünnepli Veszprém egyik, ha ugyan nem a legsajátosabb fesztiválja - a Veszprémi Programiroda szervezésében a szokásosnál is nívósabb programsorozatban május 7. és 14. között több mint 70 ingyenes rendezvényt láthat-hallhat a Gizella-napok közönsége, öt helyszínen lesznek koncertek népszerű zenekarokkal, köztük veszprémi és helyi kötődésű előadókkal.

Komaniczki Zoltán

Mindig fokozott várakozás előzi meg a 30 éves veszprémi Gizella-napok rendezvénysorozatot – idén pedig soha nem látott ötletgazdagsággal találkozhat a közönség. Egy héten keresztül tartanak az izgalmasnál izgalmasabb események, a helyi kultúra, a művészetek értékeinek felmutatása jegyében, részben az EKF-vel történt együttműködésnek is köszönhetően. A VEOL Podcast Pódium vendége Zalavári Eszter, a Veszprémi Programiroda Kft. ügyvezetője, akitől sok érdekességet hallhat a helyszínekről, a fellépőkről, előadásokról, produkciókról, kiállításokról. Biztos, hogy mindenki talál az érdeklődésének megfelelő programokat; az összes részlet megtalálható a gizellanapok.hu oldalon.

Ez a VEOL Podcast Pódium 14. adása. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában