Fruttik és brit hiphop

2023.05.04. 10:00

Hétvégén ingyenes programokkal nyit a Gyárkert

A Gyárkert ünnepélyes nyitó hétvégéjének részeként május 5-én egy nagyszabású, látványos és ingyenes koncerttel készül a helyi kötődésű Vad Fruttik zenekar.

Napló

A Vad Fruttik számára a Gyárkertben startol a nyári fesztiválszezon

Forrás: Facebook/Vad Fruttik

A régió egyik kedvenc együttese tavaly év végi átalakulását követően a nyári fesztiválszezon startját sokak örömére a veszprémi Gyárkertben indítja – tájékoztattak a szervezők. 

A nyitó hétvége második napján a Stereo MC’s, minden idők egyik legsikeresebb brit hiphopzenekara látogat el Veszprémbe. A sokoldalú kollektíva két meghatározó egyénisége és alapító tagja már elmúlt ötvenéves, de még mindig annyi energia lakozik bennünk, mintha nem huszonöt évvel ezelőtt, hanem csak tegnap léptek volna ki az utcára, hogy elinduljanak a siker felé. Ugyanerre a lendületre és energiára számíthat a közönség tőlük május 6-án is. 

A Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően a nyitó hétvége koncertjei ingyenesen látogathatóak, azonban előzetes regisztrációhoz kötöttek, melyet a Gyárkert internetes oldalán tehetnek meg az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában