Latin hangulat

2023.07.13. 11:30

Alvaro Soler koncertje nyitotta az idei VeszprémFestet

Nagyszerű hangulatot teremtett, fergeteges koncertet adott napjaink egyik legnépszerűbb fiatal latin énekese, Alvaro Soler a VeszprémFest nyitó napján, szerdán.

Veol.hu

Fotó: Nagy Lajos

Kiváló produkcióval kezdődött az idei prémium zenei fesztivál, az 1991-ben született Alvaro Soler lépett fel Veszprémben, a várható esőzésre tekintettel nem a História Kertben, hanem a Veszprém Arénában. A multinacionális családba született latin énekes 2010-ben testvérével és néhány barátjával megalakította az Urban Lights nevű zenekart, 2014-ben szólistaként Berlinben építette tovább zenei karrierjét. 2015-ben kiadták az El mismo sol című dalát, amellyel Európa-szerte ismertté vált, de Latin-Amerikában és Mexikóban is sikert aratott. 2016-ban jelent meg Eterno Agosto című bemutatkozó albumának nemzetközi verziója, amelyről a Sofia című számmal ismét tarolt a sikerlistákon. Soler három stúdióalbumot adott ki: 2015-ben az Eterno Agosto-t, 2018-ban a Mar de Colores-t, 2021-ben pedig a Magia című lemezt.

Szerda esti veszprémi koncertjén remek hangulatot varázsolt, az aréna küzdőterén énekelt, táncolt a közönség. Fantasztikus előadó, fantasztikus zenészcsapat, tomboló siker, így összegezték élményeiket a nézők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában