Helyi kultúra

2023.07.22. 17:00

Egynapos Szezon

Hiphopkoncertek, filmvetítés, színházi előadás, kiállításmegnyitó és kötetbemutató is színesíti a Holtszezon Irodalmi Fesztivál nyári rendezvényét július 25-én, kedden.

Marton Attila

A Szezon nevű egynapos programsorozat nyitányaként bemutatják az új, veszprémi tematikájú POKET-kötetet (17 órától a Foton udvarában), majd 18 órától a Platon Karataev zenekarról szóló Nyílnak befelé ablakok című dokumtumfilmet vetítik a Foton művészmoziban. A film után Szász Zsófia rendezővel és az együttes két tagjával, Balla Gergővel és Cz. K. Sebővel beszélget Szabó B. Eszter újságíró. 19 órakor a Foton kávézójában a veszprémi Szántó Áron paint-printjeiből nyílik kiállítás. A Foton udvarában 20 órától hiphopzenészek adnak koncertet, sorrendben a Lord Iron Livah, Sisi, Bongor, végül a Mulató Aztékok. A koncertekkel párhuzamosan, 21 órától a Pannon Színitanoda (PASZTA) Egyetemi Színpad Antigoné előadását láthatják az érdeklődők a megyei könyvtár amfiteátrumában. A programok ingyenesek, és a dokumentumfilm vetítését leszámítva szabadon látogathatók, utóbbira regisztrálni kell. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában