Veol podcast

2023.08.21. 15:00

Örök élményt ad a Veszprémi Petőfi Színház ifjúsági képzéssorozata

A közelmúltban elballagott a PetőfIfiAkadémia első osztálya, a Veszprémi Petőfi Színház egyedülálló ifjúsági képzéssorozatának kezdő évfolyama - két év, négy félév, 24 hónap, mintegy 140 alkalom és megszámlálhatatlan élmény fűzi össze örökre az akadémistákat… a műsor vendége Kellerné Egresi Zsuzsanna ötletgazda, a Veszprémi Petőfi Színház Magyar Arany Érdemkereszt, Pro Meritis díj díjas, korábban Bujtor-emlékgyűrűt elnyert igazgatóhelyettes-kreatív menedzsere.

Komaniczki Zoltán
Kellerné Egresi Zsuzsanna
Fotó: Komaniczki Zoltán

Kellerné Egresi Zsuzsanna a beszélgetés során felidézi, nagy volt a várakozás a képzés kezdetekor, de minden az elképzelése szerint alakult, hiszen gyorsan összeállt az a csapat, amelynek tagjai azután két éven keresztül minden szombatjukat együtt töltöttek, ami szerinte örökre összekapcsolja a fiatalokat. Elmondta, van olyan akadémista, aki már el is kötelezte magát a teátrumnál, de a többiek esetében is biztosnak tartja, hogy nemcsak hasznos időtöltést ad számukra,  de olyan tudással és tapasztalatokkal is felvértezi őket, ami az élet bármely területén csak hasznukra válhat. Kiderült, már tervezik a második osztály indítását – húszfős lesz a létszám, a jelentkezők közül felvételi beszélgetés során választják ki azokat, akik belevághatnak a kétéves kurzusba. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában