Pályáztak rá

2023.08.30. 09:00

Színház mindenkinek!

A Déryné Program keretében a Közösségi Tér nagytermébe színházi előadásra invitálta Kemenesszentpéter Község Önkormányzatának képviselő-testülete és közművelődési szakembere a helyi lakosokat, az elszármazottakat, a környező településeken, valamint a messzebb élőket.

Haraszti Gábor

A pécsi születésű színművész elvarázsolta a közönséget

Forrás: önkormányzat

A program célja az, hogy a minőségi kultúra ne csak a szűk elit kiváltsága legyen, hanem minden állampolgár hozzáférjen a minőségi előadásokhoz, ide értve a vidéki közönséget is. Kemenesszentpéteren a nyári forróság és a hőségriasztás ellenére szép számmal jelent meg a közönség a kultúrházban, ahol Besenczi Árpád, Jászai-díjas színművész Petőfi Sándor: A helység kalapácsa című hőskölteményét mutatta be. 

Sokan kíváncsiak voltak a produkcióra
Forrás:  önkormányzat

Törekiné Takács Beáta polgármestertől megtudtuk, nagy örömükre szolgált, hogy pályázat útján lehetőségük nyílt minőségi színházi előadást műsorra tűzni. 

- A fantasztikus előadáson mindenki könnyezett a nevetéstől. A Déryné Program ingyenes belépést biztosított minden érdeklődő számára. Az előadás után szerény vendéglátásban részesítette az önkormányzat a nézőket – tájékoztatott a polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában