Helyi kultúra

2023.09.16. 13:00

Állatvédelmi programok és nyílt napok Szépalmán

Rimányi Zita

A Gut Aiderbichl Szépalma az állatvédelmi témahét alatt, azaz október 2. és 13. között mindkét héten hétfőtől péntekig 10, 13 és 16 órakor fogad csoportokat. A másfél órás program során megtekinthetik a birtokot és az ott élő állatokat, bemutatják a szakemberek a takarmányokat és pónik ápolásában vehetnek részt a látogatók. A programon a minimum életkor 6 év, a javasolt életkor 8 év fölötti. A részvétel ingyenes, de időpontfoglaláshoz kötött. 
Emellett az állatotthon október 14-én és 15-én, szombaton és vasárnap nyitott kapukkal vár minden kedves látogatót az állatvédelmi témahét keretében. A két nap programja ingyenes, és bejelentkezés sem szükséges. A ménesbirtoklátogatások 10, 11, 13 és 14 órakor kezdődnek, a patkódobó-verseny 15 órakor lesz, de egész nap lesz gyakorlási lehetőség a fedelesben. Játékos pónivezetésre, lóápolásra nyílik lehetőség 10 és 12, 13 és 15 óra között. Porva-Szépalmapuszta csak Borzavár felől közelíthető meg biztonságosan, aszfaltozott úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában