86 éves volt

2023.12.13. 13:39

Elhunyt Bakody József

A Veszprémi Petőfi Színház Örökös Tagja, a minden veszprémi néző által ismert és szeretett, Bakody József Aase-díjas színművész életének 86. évében a mai napon az égi társulathoz költözött - közölte a színház.

Veol.hu

Bakody József

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház

"Jóska bácsi az évtizedek során eggyé vált Színházunkkal, megszámlálhatatlan színházi és számos filmszerep jegyzi nevét. Humorával mindig vidámságot hozott a Társulatba. A közelmúltban is gyakran részt vett közösségi eseményeinken, ünnepeinken, az idei évben velünk forgatott Petőfi Sándor: Nem megyek én innen sehova című vers alapján készült klipünkben is. Utolsó színpadi szerepe 2015-ben volt, Molnár Ferenc: Liliom című előadásában… mi ezzel a szép emlékkel búcsúzunk Tőled!

Isten Veled, Jóska bácsi! Emléked örökké őrizzük!

Bakody József színművészt, Örökös tagunkat a Veszprémi Petőfi Színház saját halottjának tekinti, búcsúztatásának időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást" - olvasható a színház közleményében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában