MCC-rendezvény

2023.12.29. 10:00

Karitatív adventi koncert diákokkal

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) veszprémi képviseletének idei gazdag programsorozata adventi koncerttel zárult, melyen a képviselet általános és középiskolás diákjai mutatkoztak be.

Őrsi Ágnes

Forrás: MCC

A koncert belépődíja csomagolt édesség volt, mellyel a közösség a START Sportegyesületben sportoló hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát tervezték megédesíteni. Az egyesületről annak vezetője, Széplaki Zoltán beszélt, majd kezdetét vette a sokrétű program. Az általános iskolás fellépők között láttuk, hallottuk Hédl Zoltánt (trombita), Küküllősi Nórát (versmondás), Szűcs Dóra Adélt (furulya), Meszlényi Móricot (versmondás), Ujfalussy Ádámot (elektromos zongora), Baltz Nóra Viktóriát (zongora), Benedek Zétényt (gitár). 

A középiskolás program képviselői közül Fülöp Janka verset mondott, Morvai Levente slam poetryt adott elő, Kolozsvári Petra pedig Csordás Katával énekelt. Az összeállítást a Re Minó együttes zárta, melynek dobosa, Schleckmann Ádám tartozik az MCC kötelékébe. Éri Péterrel, Czeglédi Gergővel és Hamilton Lujzával, az együttes további tagjaival olyan sikerrel szerepeltek, hogy ráadás nélkül nem is engedte el őket a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában