Így látják az ünnepeket a gyerekek

2023.12.19. 12:00

Szeretet, együttlét

A szeretet, az együttlét, a közös játék, mesélés a legszebb a karácsonyi ünnepekben. Jó felkeresni a rokonokat, a barátokat, nem sietni sehova, meghallgatni egymást. A Csodavár Általános Iskola gálaműsorán fogalmazták meg az 1-6. osztályos diákok azt, hogy miért várják a karácsonyt.

Tisler Anna

A diákok szeretettel készültek a műsorra

Fotó: Gyarmati László

Senki nem említette a drága ajándékot. Mindannyian tudják, hogy a szeretet nem arról szól. A Nagy László Városi Művelődési Központ színháztermében december 18-án tartott gálaműsorra a szülőkön, a nagyszülőkön kívül más rokonok is elmentek, a belépőjegy megvásárlásával támogatták az iskolát. A műsor után a családtagok megdicsérték a gyerekeket. Rejtőné Csizmadia Márta ötletgazda, az iskola tanítója kérdésünkre elmondta, hogy az osztályok szeretettel készültek, már októberben eldöntötték, hogy mit adnak elő. A próbák erősítették az összetartozást. Minden osztály műsorát megtapsolták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában